vineri, 29 martie, 2024

Cu primul sot nu a mers, iar apoi s-a recasatorit cu medicul Constantin. Relatia lor nu e deloc cum pare la tv sau pe la evenimente. Dupa aproape doi ani de casnicie, Andreea Berecleanu anunta: „Am…”

Distribuie:

Publicat:

Marturisirile Andreei Berecleanu despre sotul ei. Cum este, de fapt, mariajul ei

Andreea Berecleanu si-a deschis sufletul la o emisiune de televiziune si a facut destainuiri despre ea.

Andreea Berecleanu, care are doi copii din mariajul cu fostul jurnalist Andrei Zaharescu, a fost prezenta in platoul emisiunii „Agentia VIP”, de la Antena Stars.

Prezentatoarea principalului jurnal de stiri de la Antena 1 a vorbit despre inceputurile sale in presa, despre cum reuseste sa arate bine si despre familia sa.

„Am 25 de ani de experienta. Cand am intrat in presa aveam 2 sacouri si trei perechi de jeans si doua camasi albe si asta era tot. Aveam un inel de argint pe vremea aia si am ales simplitatea. Nu conteaza cati bani ai. Lucrurile ma aleg pe mine.

Imi plac magazinele mai nisate. Nu imi place sa se vada brandul. Nu vreau sa scrie nimic pe mine. Am cam 4 locuri in Romania unde merg, in mall-uri nu merg, este foarte aglomerat. Daruiesc mult rudelor mele, prietenelor. Fac 8 ani la Observator, am 15 ani la Antena.

Au fost momente cand nu am mai putut sa respir in platou, am luat o echipa de medici cu mine. Mi-am luat liber de la serviciu si am plecat atunci cand am vazut ca oamenii aveau nevoie de medicamente si de medici.

Am transmis si din salvare, cand oamenii mureau. Asta face parte din meseria noastra. Sunt ludica in viata de zi cu zi. Am simtul umorului, eu nu am relatii cu oameni lipsiti de simtul umorului. Si sotul meu are simtul umorului, altfel nu ne-am fi intalnit.

Cand eu sunt obosita, el ajunge dupa mine, mai obosit. Eu sunt prezenta in preajma lui, in clinica. Incercam sa luam pranzul impreuna cat de des putem. Tin la asta. Dupa inmormantarea tatalui meu, le-am spus celor veniti sa il pomeneasca de ce cred eu ca tatal meu s-a oprit la mama, este cea mai frumoasa femeie de pe pamant.

Uneori eu caut filme si stam si ne uitam impreuna la filme, uneori merg in piata, imi place sa merg in piata”, a declarat Andreea Berecleanu, care in prezent este casatorita cu medicul estetician Constantin Stan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img