marți, 23 aprilie, 2024

Cu trucul asta nu o sa mai ai nevoie niciodata de unghii false! Uite ce sa faci ca sa iti creasca extrem de rapid, chiar merge

Distribuie:

Publicat:

Manichiura este un aspect foarte important pentru multe femei, iar cel mai mult se cauta unghiile lungi. Putina lume are insa rabdare sa astepte o crestere naturala, asa ca de cele mai multe ori se apeleaza la unghii false, care pe termen lung nu sunt deloc sanatoase. Exista insa o solutie simpla si eficienta, cu ajutorul careia poti realiza ceea ce nu credeai ca e posibil: sa iti cresti unghiile natural intr-un mod rapid. Tot ce trebuie sa faci este ca, intr-un bol, sa pregatesti o solutie bazata suc de portocale si usturoi. In alt bol pune 3 linguri de ulei de masline.

Inmoaie unghiile in primul bol timp de aproximativ 10 minute, dupa care inmoaie-le in bolul cu ulei de masline pentru alte 15 minute. Repeta procedura de doua ori pe saptamana.

Dupa o luna vei observa ca ai niste unghii lungi, frumoase si sanatoase.

Tratament natural pentru unghii fragile si exfoliate. Costa mai putin de 10 lei

3 uleiuri care intaresc unghiile

Din cauza temperaturilor scazute, unghiile se rup, se exfoliaza si sunt foarte uscate. Cum trecem cu bine de sezonul rece? Iata 3 uleiuri care hidrateaza si hranesc unghia.

Uleiul de ricin, pentru unghii mai rezistente

Pentru unghiile care se exfoliaza sau se rup usor, este indicat tratamentul cu ulei de ricin. Seara se da jos de pe unghii lacul si se aplica ulei de ricin pe unghii. Se sta minimum o ora cu uleiul pe unghii si se maseaza.

Tratamentul ar trebui urmat doua luni pentru rezultate.

Ulei de masline, contra ruperii

Dintr-un amestec din 5 linguri de ulei de masline si 5 picaturi de ulei de lavanda, veti obtine un ulei care va fortifica unghiile casante. Acest preparat ajuta la intarirea unghiilor fragile facandu-le mai rezistente. Uleiul de masline are rolul de a proteja unghiile de factorii externi.

Ulei de primula, pentru unghii exfoliate

Este indicat ca in acest caz sa includeti seara in dieta uleiul de primula, sau sa-l luati ca pe un supliment. La fel de eficient este si masajul unghiilor cu acest ulei. Are un continut de acizi grasi esentiali, necesar pentru structura celulei.

«Atentie la unghia incarnata!»

Unghia incarnata apare atunci cand aceasta creste sub tesuturile moi din vecinatate. Cel mai des apare la membrele inferioare, mai ales unghiile degetelor mari. Purtarea incaltamintei nepotrivite poate produce o infectie, dar si lipsa unei igiene corespunzatoare, taierea incorecta a unghiilor de la picioare, pedichiura defectuoasa si infectiile bacteriene sau micotice ale piciorului, care fragilizeaza pielea din jurul unghiei. Evitati incaltamintea ingusta, purtati sosete de bumbac si taiati unghiile de la picioare drept, fara a le rotunji la colturi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img