vineri, 26 aprilie, 2024

Cui i-a trimis ultimul mesaj Cornel Gales inainte sa moara

Distribuie:

Publicat:

Moartea fulgerătoare a lui Cornel Galeș a șocat pe toată lumea. Apropiații încearcă încă să caute explicații și să înțeleagă ce s-a întâmplat exact. Apar în continuare noi informații despre cazul care a surprins România, inclusiv un detaliu important: ora la care Cornel Galeș era încă în viață. Tehnologia ne poate ajuta cu numeroase lucruri, în zilele noastre. În cazul morții lui Cornel Galeș, a oferit un indiciu foarte important legat de cronologia evenimentelor ce au dus la tragedie.

Cui i-a scris Cornel Galeș ultimul mesaj

Potrivit activității sale de pe WhatsApp, Cornel Galeș a fost ultima oară activ în jurul orei 02:32. Atunci a intrat, pentru ultima oară, pentru a-i scrie cuiva un mesaj. Nu știm cine, momentan, dar știm un lucru: este ultima persoană care a vorbit cu el.

Ce avere avea Cornel Galeș

Potrivit informațiilor din presă, Cornel Galeș a rămas cu o parte din averea Ilenei Ciuculete, după ce aceasta a murit. Însă, suma exactă nu a fost niciodată cunoscută. Se știe doar că a avut niște datorii și plăți uriași de făcut. Peste 34.000 de euro către fiii Ilenei Ciuculete, dar și 6.000 de lei cotă parte din drepturile de autor, potrivit deciziei din instanță. Cât despre ocupație, Cornel Galeș se ocupa de ceva vreme de o firmă de turism. Aceasta era condusă chiar de iubita lui, Viviana. După ce se putea observa pe Facebook, este clar că nu câștiga deloc puțin și că o ducea suficient de bine încât să se bucure de propria lui piscină.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img