joi, 18 aprilie, 2024

Culiță Sterp, măsuri drastice din cauza coronavirusului. Ce a făcut artistul?

Distribuie:

Publicat:

Coronavirusul a creat panică și în rândul vedetelor! Culiță Sterp și-a anulat concertele din Italia. Artistul și-a anunțat fanii pe Facevook în legătura cu decizia luată. Autoritățile italiene iau măsuri de la o oră, la alta, după ce în urmă cu câteva zile au fost confirmate primele decesuri cauzate de virusul Covid-19 pe teritoriul țării lor. Rapid, numărul celor infectați a ajuns la o sută, iar cazul deceselor a ajuns la șapte. Coronavirusul a creat panică și în rândul vedetelor! Culiță Sterp și-a anunțat fanii că va anula concertele pe care trebuia să le aibă în Italia, în acest weekend.

„Dragii mei , pentru că sănătatea este cea mai importantă , am anulat evenimentele din Italia de weekendul acesta si o sa încercăm sa le reprogramăm când o să avem dăți disponibile! Se pare ca nu e de glumă cu Coronavirusul ăsta, aveți grijă de voi si să ne vedem cu bine!”, a scris Culiță Sterp.

În prezent sunt căutate soluții pentru bolnavi pe lângă unitățile din Milano și Piacenza, precum și ”spitale dezactivate sau unități hoteliere disponibile”. Printre cei infectați, deocamdată nu se află niciun român. Numărul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 2.458, la nivel global. Iar numărul celor infectați, la 78.572.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img