
Postul este o buna ocazie de a-ti detoxifia organismul si de a descoperi cat de gustoase pot fi preparatele vegetariene de fapt. Iata o reteta perfecta pentru pranz sau cina: cartofi crocanti cu ciuperci si ceapa. Aveti nevoie de:
- 3 cartofi mari (500 g), dati prin razatoare;
- 1 ceapa medie, taiata fin;
- 200 g ciuperci taiate marunt;
- 2 catei de usturoi pisati;
- 1 lingurita de frunze de cimbru;
- sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
1. Intinde cartofii pe o farfurie termorezistenta si pune-i la microunde pana se patrund si devin usor crocanti, circa 5 minute.
2. Incinge o lingura de ulei intr-o tigaie cu diametrul de 25 cm pe foc mediu, apoi adauga ceapa si ciupercile si amesteca-le din cand in cand. Dupa 8 minute, adauga usturoiul si cimbrul, amestecand rapid, pana capata aroma tot continutul tigaii (nu mai mult de 30 de secunde). Condimenteaza cu sare si piper, apoi pune amestecul intr-un vas si sterge tigaia cu un servetel.
3. In aceeasi tigaie, mai incinge o lingura de ulei bine, apoi adauga jumatate din cantitatea de cartofi si preseaza-i bine, cu o spatula de silicon, pe fundul tigaii. Pune deasupra lor mixul de ceapa si ciuperci, apoi adauga si restul catofilor. Lasa preparatul pe foc pana se rumeneste bine, apoi pune-l pe o farfurie si cu ajutorul altei farfurii puse deasupra, intoarce-l pe partea cealalta si mai pune-l pe foc pana se rumeneste si baza. Se serveste imediat.
detoxifia organismul
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit
Comentarii (0)