News Flash:

CULINAR:Chiftele reteta traditionala - asa le pregatesc moldovencele

5 Octombrie 2015
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

carne tocata (mix de pui si porc sau doar de pui)
2 cartofi fierti
2 oua
sare
piper
ulei vegetal (pentru prajit)
cateva fire de patrunjel tocat marunt
cateva fire de marar tocat marunt
cateva linguri de faina de porumb
putina boia dulce
2 cepe medii tocate
3-4 catei de usturoi maruntiti

Mod de preparare chiftele reteta traditionala:

1. Amesteca toate ingredientele, cu exceptia uleiului.
2. Pune faina de porumb intr-un bol.
3. Umezeste-ti usor mainile, iar cate o lingura din compozitie, modeleaz-o apoi da-o prin faina de porumb si pune-o la prajit.
Cand chifteluta s-a rumenit pe o parte, intoarce-o pe partea cealalta.
4. Scoate chiftelutele pe prosoape absorbante de bucatarie, ca sa indepartezi excesul de ulei.

Pentru reteta de chiftele reteta traditionala prefer cartofii fierti in loc de gris intrucat leaga mai bine compozitia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0991 (s) | 25 queries | Mysql time :0.015553 (s)

loading...