vineri, 29 martie, 2024

CULINAR: Dovleacul cu miere si nuca-desert de toamna usor si delicios

Distribuie:

Publicat:

Dovleacul se prepara usor, are multe fibre si vitamine si este versatil. Il poti consuma fie ca gustare, intre mese, fie ca garnitura sau il poti transforma intr-un sanatos desert.
Dovleacul copt cu miere si nuca este un preparat la indemana tuturor si ce este important, se face repede.

Ingrediente pentru 2 persoane
– 400 g dovleac
– 50 g nuci
– 20 g miere de albine
– scortisoara

Mod de preparare
Spalati dovleacul, taiati-l pe jumatate si scoateti semintele. Presarati-l cu scortisoara si nuca tocata grosier apoi il coaceti in cuptorul incins la 200°C timp de 40-50 minute, pana se rumeneste usor.
Serviti dovleacul caldut sau rece, cu miere de albine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img