vineri, 29 martie, 2024

CULINAR:Legume cu piept de pui la tigaie

Distribuie:

Publicat:

Ingrediente:

300 gr file de piept de pui
250 gr amestec de legume
100 ml apa
2 rosii
1 lingurita oregano
1 lingurita busuioc
piper negru
sare
150 gr smantana
100 gr mozzarella

Mod de preparare:

1. Potriveste carnea de sare si piper si rumeneste-o in tigaie si putin ulei de masline. Las-o deoparte dupa aceea.
2. Taie marunt rosiile.
3. Pune amestecul de legume si rosiile la foc potrivit, impreuna cu apa. Lasa-le sa fiarba in jur de vreo 8 minute.
4. Adauga in tigaie pieptul de pui, smantana, piperul, sarea, oregano si busuioc.
5. Dupa cateva minute pune si mozzarella. Lasa sa fiarba putin, apoi serveste.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img