News Flash:

CULINAR:Omleta taraneasca - Cum se face

15 Februarie 2016
605 Vizualizari | 0 Comentarii
 Ingrediente:

2 carnati afumati
1 legatura ceapa verde (sau o ceapa rosie)
5-6 felii bacon
1 ardei gras
1 legatura marar
cimbru
8 oua
150 gr branza rasa
3 linguri ulei
piper
sare

Mod de preparare:

Taie ceapa si ardeiul fasii subtiri. Caleste-le impreuna cu uleiul. Adauga in tigaie si baconul, taiat felii, carnatii taiati felii subtiri. Lasa-le sa se caleasca impreuna. Separat, intr-un bol, adauga ouale si bate-le bine cu ajutorul unui tel. Asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust.

Adauga ouale peste compozitia din tigaie si lasa-le sa se faca la foc mic, pentru a nu se arde. Verifica daca omleta s-a facut si intoarce-o pe partea cealalta avand grija sa nu o rupi. Scoate omleta pe o farfurie, presara branza si impatureste-o in doua.
Serveste omleta, calda, alaturi de o salata de rosii sau de felii de paine prajita.

sursa: acasa

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 36 queries | Mysql time :0.023349 (s)