News Flash:

CULINAR:Piept de pui umplut - Reteta cu crema de branza

15 Ianuarie 2016
676 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cateva felii de prosciutto
2 buc. piept de pui fara os
50 gr crema de branza (amesteca cu ierburi aromatice si cu usturoi zdrobit)
2 linguri rosii deshidratate (tocate)
cateva frunzulite de busuioc
2 linguri ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare piept de pui umplut:

1. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius.
2. Bate pieptul de pui cu un ciocan de snitele, ca sa fie mai subtire.
3. Intinde cat mai uniform jumatate din crema de branza pe toate bucatile de piept de pui.
4. Acopera cu frunzele de busuioc, apoi cu felii de prosciutto si cu rosii deshidratate.
5. Ruleaza fiecare piept de pui si prinde-l cu cate o scobitoare.
6. Pune rulourile la rumenit in ulei incins, dupa care transfera tigaia in cuptor, pentru aproximativ 40-45 de minute.
Inainte sa servesti acest piept de pui umplut, lasa-l sa se patrunda aproximativ un sfert de ora.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1035 (s) | 25 queries | Mysql time :0.018564 (s)

loading...