News Flash:

CULINAR:Pomana porcului - reteta pentru Sf. Ignat

17 Decembrie 2015
893 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
250 gr coaste de porc
250 gr carne de porc cu putina slanina pe ea
2-3 linguri de untura
sare
1 paharel de vin alb

Mod de preparare:

1. Taie carnea de porc in bucati mai mici.
2. Taie si coastele.
3. Pune carnea si coastele intr-un ceaun de tuci, cu 1-2 cani de apa, ca sa fiarba. Cand da in clocot, toarna vinul alb.
4. Spre final, cand carnea e fiarta, iar apa s-a evaporat, pune untura si potriveste de sare. Mai tine asa pe foc potrivit, ca sa se rumeneasca.
Serveste pomana porcului cu mamaliguta fierbinte si mujdei de usturoi.
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016918 (s)

loading...