News Flash:

CULINAR:Reteta pentru pranz: Pui Teriyaki

6 Februarie 2016
723 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura faina de porumb
1 lingura apa rece
100 gr zahar
100 ml sos de soia
4 linguri otet din cidru
1 catel de usturoi tocat marunt
1/2 lingurita ghimbir
1/4 lingurita piper alb
12 copanele de pui, fara piele

Mod de preparare:

Amesteca, la foc mic, faina cu apa rece, zaharul, sosul de soia, otetul, usturoiul, ghimbirul si piperul. Lasa sa fiarba asa. Amesteca in mod frecvent, pana cand sosul se ingroasa si face bule.
Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Pune copanelele intr-o tava gresata, unge-le cu sos pe toate partile, apoi baga in cuptor. Dupa 30 de minute, intoarce copanelele pe partea cealalta si mai tine in cuptor inca 30 de minute. Din 10 in 10 minute unge carne cu sosul din tava.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0902 (s) | 25 queries | Mysql time :0.015268 (s)