vineri, 19 aprilie, 2024

CULINAR:Sorici de porc la cuptor, un aperitiv crocant, perfect pentru Craciun

Distribuie:

Publicat:

Godacul ingrasat temeinic, sacrificat in preajma sarbatorilor, hraneste toata familie, pe fiecare dupa gust. Transformat in carnati, sarmale, fripturi sau racituri, porcul nostru cel de toate zilele este invelit in „straie” de piele numai buna de mancat si ea, sarata sau crocantita la cald. Iata o reteta de sorici de porc la cuptor.

Numai bun de pus pe masa de Craciun, soriciul de porc la cuptor se „pupa” grozav cu un paharel de tuica, potrivit blogului culinar bucatarialuiradu.co.uk.

Se pregateste extrem de simplu, dintr-o bucata mare de sorici taiata fasii si curatata bine inainte. Dupa ce se „imbaiaza” soriciul in apa oparita, se sterge cu blandete, cu un prosop de bucatarie. Se aseaza apoi in tava, se presara sare pe deasupra lor si se baga in cuptor la aproximativ 170 de grade Celsius pana cand se parjolesc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img