News Flash:

CULINAR:Sos acrisor pentru friptura

2 Februarie 2016
497 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr smantana
250 gr branza de vaci
2 catei de usturoi
1/2 ceapa alba, mica
patrunjel tocat
marar tocat
piper
1 lingura otet
sare

Mod de preparare:

Intr-un bol pentru robotul de bucatarie adauga ceapa, usturoiul, smantana si branza de vaci si mixeaza la putere maxima pana obtii o crema fina. Adauga mararul, patrunjelul si continua sa mixezi. Adauga apoi, dupa gust, sare si piper.
Serveste sosul rece, alaturi de preparatele preferate.

sursa: acasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0825 (s) | 36 queries | Mysql time :0.019481 (s)

loading...