sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Culita Sterp o da de gol pe Carmen de la Salciua! Cine este presupusul ei amant: “I-a facut si piesa“

Distribuie:

Publicat:

Culita Sterp o da de gol pe Carmen de la Salciua. Artistul spune ca nu are o relatie tocmai buna cu sotia lui (n.r. inca nu au divortat) si ca presupusul ei amant este nimeni altul decat prietenul sau.

„Este prietenul meu, nu al ei, cum a declarat ea, ca e prietenul nostru. Ulterior, ea s-a combinat cu el, care e prietenul (n.r. iubitul) ei de 5-6 luni de zile. Eu am toate mesajele lor la mine in telefon, pentru ca am avut parola ei. Nu m-am dus niciodata cu mesajele alea, pentru ca nu am vrut sa o denigrez. I-a facut si o piesa. Ei au trait o iubire interzisa. Daca ascultati versurile, e exact ce au trait ei doi impreuna. (…) Noi cand ne-am despartit, am zis ca ramanem prieteni, ne salutam, dar nici nu ne mai salutam”, a spus Culita Sterp.

Cum a reactionat Carmen de la Salciua dupa ce Culita Sterp a aparut alaturi de noua lui iubita

La scurt timp dupa ce s-a aflat ca fostul ei sot si-ar fi refacut viata amoroasa, Carmen de la Salciua a reactionat. „Subiectul asta s-a inchis pentru mine in momentul in care am decis ca e cel mai bine sa o luam pe drumuri separate! Ce face Culita acum e strict problema lui, e responsabilitatea lui! Daca Mihaela e iubita lui il felicit! E o fata frumoasa si se potrivesc!”, ne-a declarat Carmen de la Salciua.

Cantareata se focuseaza in continuare pe cariera artistica, unde are un real succes. Cea mai noua piesa pe care a lansat-o a strans in doar doua zile un milion de vizualizari, ceea ce a facut-o sa planga.

„Nu exista bucurie mai mare decat sa vezi ca piesa pe care o lansezi place, ca oamenii o cauta, o asculta si se regasesc in ea. Practic, pentru sentimentul asta merg mai departe si va multumesc. Am cei mai tari fani. Va iubesc din toata inima mea! Fara VOI nu as fi ajuns aici, TOTUL se datoreaza VOUA!”, a declarat Carmen.

„Succesul nu este greu de obtinut, greutatea este sa il meriti! Inca o data ati reusit sa ma faceti sa plang! Lacrimi de fericire! Locul 1 e al vostru! Pentru voi e tot ce eu cant, tot ce eu compun! V

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img