joi, 18 aprilie, 2024

Culori de par care te vor intineri

Distribuie:

Publicat:

Coafura si culoarea potrivita a parului te pot intineri! Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa pari mai tanara. Ni se intampla cateodata sa ne intrebam cum putem arata mai tinere. Desigur, cel mai bine este sa te bucuri de aspectul tau, insa cu siguranta esti interesata sa afli cateva trucuri care te pot face sa arati chiar si cu 10 ani mai tanara. Machiajul potrivit, insa asa cum vei vedea, si culoarea parului joaca un rol foarte important. Nu te gandi ca este nevoie de o schimbare majora, cateodata este nevoie de doar cateva suvite, asa ca ti-am pregatit cateva idei pe care ai putea sa le testezi.

1. Caramel Highlights. ?uvitele satene sau „caramel highlights” sunt perfecte pentru femeile brunete care nu vor sa faca o schimbare foarte dramatica. Aceste suvite in nuante calde pun in evidenta trasaturile fetei intr-un mod discret. Totodata, acest joc de nuante adauga un efect de volum, ceea ce va face ca parul tau sa para mult mai bogat. In plus, nici nu trebuie sa ai mereu grija de el, il poti retusa la fiecare doua-trei luni.

2. Pink Hair. Daca esti blonda, alege culori pastelate pentru parul tau. Nu trebuie sa fie o schimbare foarte dramatica, insa un roz pal, un rose, este perfect daca vrei sa pari mai tanara. Aceasta culoare ti se potriveste mai ales daca esti o persoana energica si plina de viata!

3. Strawberry Blonde sau Golden Melon. Ei bine, se pare ca fructele influenteaza si culorile de par. Daca ai un par blond care pare lipsit de vitalitate, iar culoarea ti se pare putin banala, incearca aceste nuante. De exemplu, golden melon aminteste si de culoarea mierii si este perfect daca vrei sa ai o culoare mai calda, caresa iti dea o stralucire aparte. Daca in schimb preferi o culoare mai rosiatica, alege strawberry blonde.

4. Bronde Sombre. Este un nume care suna destul de amuzant, nu? Aceasta nuanta sau mai bine zis acest joc de culori sub forma unui balayage este perfect deoarece te ajuta sa pari mai tanara, datorita constrastului care se creeaza. Alegand sa iti faci si acele suvite care iti incadreaza fata, vei aduce mai multa luminozitate.

5. Broomstick Blonde. O denumire la fel de atipica pentru un look pe care probabil te-ai gandit sa il incerci. Practic, este si cel mai usor de obtinut. Lasa radacinile sa creasca si apoi incearca sa obtii nuante cat mai deschide pana la varfuri. Practic este vorba de o baza inchisa si suvite blonde in nuante mai calde. sursa: elle.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img