miercuri, 24 aprilie, 2024

Cum a ajuns un muncitor sa fie preferatul smecherilor care frecventeaza acest hotel de lux din Iasi! De cand a cazut de pe schela, viata i s-a schimbat!

Distribuie:

Publicat:

• Ieseanul a suferit un grav accident si din cauza starii de sanatate a hotarat sa treaca de la constructii la bucatarie • Viata lui s-a imbunatatit foarte mult si crede ca este cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodata • Multi ieseni nu mai sunt productivi la locul de munca pe care il au, dar frica de ceva nou le pune bete-n roate pentru a se reprofila

 

Daca majoritatea oamenilor cauta locuri de munca placute si relaxante, cei care nu au avut posibilitatea sa termine liceul sau studiile superioare au acceptat locurile de munca din cele mai grele, obositoare si prost platite. Nelu Iordache este unul dintre oamenii care a inceput sa lucreze de la varsta de 16 ani in constructii, in conditii in care nu multi le-ar fi suportat sau acceptat. Cu trei copii acasa si o sotie bolnava, pensionata pe caz de boala, ieseanul a vrut sa le ofere o viata decenta si a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a aduce o suma cat mai mare de bani in casa. Anii au trecut, oboseala si rutina l-au ajuns si un accident neprevazut i-a schimbat toata viata.

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img