vineri, 26 aprilie, 2024

Cum a aratat rochia de 1.000 de euro a Oanei Roman, purtata la aniversarea casniciei! Vedeta si fiica ei, ca doua surori

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman sarbatoreste astazi, 15 iunie, patru ani de canicie alaturi de partenerul ei de viata, Marius Elisei. Vedeta a dorit ca aceasta zi sa fie una memorabila si a organizat o petrecere fastuoasa la un restaurant din Bucuresti, unde au fost asteptati in jur de 150 de invitati. Pentru a-si aminti cu placere de aceste momente emotionante, prezentatoarea TV a pregatit din timp detaliile organizatorice.

Oana a anuntat inca de acum cateva zile pe retelele de socializare detalii despre evenimentul care a avut loc astazi si care a marcat patru ani de mariaj pe care prezentatoarea TV i-a implinit alaturi de Marius Elisei. Vedeta s-a pregatit pe masura si nu a lasat niciun detaliu sa-i scape, atat in ceea ce priveste locatia unde a organizat petrecerea, cat si referitor la imaginea pe care a afisat-o in aceasta zi atat de speciala pentru ea, pentru sotul ei si pentru cei apropiati lor. Evenimentul a fost organizat in asa fel incat s-ar putea crede ca cei doi au dorit sa retraiasca momentele de la nunta initiala, care a avut loc in 2014. 

Vedeta TV si-a pregatit din timp materialul din care urma sa-i fie facuta rochia, care a costat in jur de 1.000 de euro si care a facut-o sa arate din nou ca o adevarata mireasa. Singura diferenta ar putea fi culoarea aleasa, rochia avand o nuanta crem, iar rochiile obisnuite de mireasa sunt, de regula, albe. Oana a publicat pe Instagram, inainte ca petrecerea sa aiba loc, o poza in care le arata o urmaritorilor sai, o mica parte din rochia mult-visata. Prezentatoarea a marturisit ca la nunta propriu-zisa nu a avut tinuta pe care si-o dorise, iar acum a avut ocazia sa-si indeplineasca acea dorinta. De asemenea, vedeta i-a pregatit si fetitei ei, Isabela, aceeasi rochita, in miniatura, cele doua asortandu-se perfect.

Oana a petrecut timp si la salonul de infrumusetare, inainte ca evenimentul sa se desfasoare, pentru a se asigura ca arata impecabil in aceasta zi de sarbatoare. Vedeta nu a uitat nici de Marius, facandu-i acestuia o declaratie de dragoste, inainte de petrecere, pe care a impartasit-o cu toti prietenii ei virtuali de pe Facebook. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img