marți, 19 martie, 2024

CUM A DEVENIT VIRAL UN CARTIER DIN BARLAD PE NET – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Din cele mai vechi timpurii se stie ca romanul este hatru. Acesta face “ haz de necaz” din orice si reuseste sa depaseasca orice situatie.                                                       

Un internaut a reusit sa capteze atentia barladenilor cu problema lui. Acesta locuieste intr-unul dintre cele mai vechi cartiere din targ, Podeni, iar datorita precipitatiilor din ultimele zile ( si nu numai) omul incearca sa ii faca si edilul sef cunoscute aceste aspecte. Astfel a luat nastere sintagma “ghid de supravietuire in Podeni”.  

 Internautii nu au ramas indiferenti la necazul omului, in conditiile in care aceste of-uri sunt aduse in mod sistematic in atentia , macar virtuala, a primarului. Cititorii au cautat sa posteze si ei tot felul de mesaje sau poze haioase in speranta ca poate, macar asa cineva va lua atitudine. Majoritatea celor care locuiesc in Podeni si Munteni si care , isi platesc cu regularitate impozitele, sunt nemultumiti de felul cum arata strazile dupa lucrarile efectuate( e vorba de canalizare). Pe acestia ii putem numi norocosi! La unii acest lucru nu a inceput, dar drumurile si trotuare se unesc intr-o mare de noroi. Dar e un dialog al surzilor.                                                                                                   

Edilul isi vede in continuare de plantat trandafiri si copacei, iar oamenii se aprovizioneaza cu cizme de cauciuc.  Fiecare dintre cei care au postat i-au lansat invitatia lui Boros de a le face o vizita . Si asa vor ramane: cu invitatia!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img