vineri, 26 aprilie, 2024

Cum a fost fotografiata aseara Gina Pistol in platoul Vocea Romaniei! I-a purtat noroc lui Smiley

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol i-a fost alaturi lui Smiley in ultima infruntare de la Vocea Romaniei, iar antrenorul a avut parte de momente pe care nu loe va uita prtea curand.

Elevul lui Smiley a iesit castigator, iar Gina Pistol nu a ratat ocazia de a imortaliza cele mai frumoase momente ale show-ului. I s-a citit bucuria pe chip si a fost aproape la fel de emotionata ca si cei implicati activ in spectacolul-concurs.

Bogdan Ioan, elevul lui Smiley, a castigat marele premiu de 100 000 de euro, iar munca antrenorului sau a fost, astfel, incununata de succes.

S-a spus ca Smiley si Gina nu mai formeaza un cuplu

In ultima perioada, au existat zvonuri ca Gina Pistol si Smiley s-au despartit. In acest moment, blondina se afla in India, acolo unde filmeaza pentru „Asia Express”. Artistul a marturisit recent ca nu se va insura niciodata, desi prezentatoarea de la Antena 1 a spus in nenumarate randuri ca acesta este visul ei de-o viata. Astfel, fanii au inceput sa se intrebe daca nu cumva relatia lor a luat sfarsit.

Smiley le-a dat de gandit fanilor dupa ce a postat miercuri (7 noiembrie) o fotografie insotita de mesajul „Libertatea este un mod de a gandi”. Pe pagina sa de Facebook, admiratorii i-au transmis zeci de comentarii.

„Esti liber cand ai macar strictul necesar ca sa traiesti.”, „Pai cum altfel ? Asa am crezut . Mult succes iti doresc !”, „Integritatea!”, „Smiley, esti cel mai tare”, au comentat fanii artistului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img