vineri, 26 aprilie, 2024

Cum a murit Cornel Gales. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Distribuie:

Publicat:

Vestea morții lui Cornel Galeș a luat prin surprindere pe toată lumea. Iar, acum, apar noi detalii! S-a aflat ce au surprins camerele de supraveghere. Cornel Galeș și-a pierdut viața într-un accident rutier, în Spania. Inițial, toată lumea a crezut că văduvul Ilenei Ciuculete era la volan. Însă, pe camerele de supraveghere s-ar fi văzut că, de fapt, Cornel Galeș era pasager.

„În primul rând, vreau să spun că şi eu am fost şocat de veste când m-au sunat toţi ştiind că sunt un prieten apropiat de-ai lui şi nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. El era în maşină cu un prieten de-ai lui, Sorin. Toată lumea zice că el ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imaginile de pe camerele de luat vederi.”, a declarat Silviu Lepădat.

Cea care se va ocupa de înmormântare este Viviana, iubita lui Cornel Galeș. Bărbatul își pregătise locul de veci lângă cel al Ilenei Ciuculete. Cornel Galeș are trecut numele pe placa funerară aflată la mormântul regretatei soliste.

„Presupun că Viviana, în primul rând, se va ocupa de înmormântare. Nici nu am stat să ne gândim la lucrurile astea până nu se confirmă oficial. Dumneaei a plecat acolo ca să aibă o certitudine, dacă mai este nevoie de aşa ceva. Dar sunând, îţi dai seama, nu te joci cu vorbe din astea. Eu am sunat şi alte cunoştinţe de-ale mele din Spania şi toată lumea a auzit de accident. Deci accidentul s-a produs, român declarat în accident a fost, dar nu a spus identitatea românului. El are o fată, dar nu am numărul ei să o anunţ, dar cred că văzut la ştiri.”, a mai spus Silviu Lepădat.

Ce a spus fiul cel mare al Ileanei Ciuculete după ce a aflat despre moartea lui Cornel Galeș

Potrivit mărturisirilor făcute de un apropiat de-ai artistului Mugurel Sfetcu, acesta nu a spus niciun cuvânt urât la adresa lui Cornel Galeș după ce a aflat despre sfârșitul de care a avut parte. Mai mult, fiul cel mare al regretatei Ileana Ciuculete a afirmat că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat, chiar dacă, după moartea mamei sale, el și fratele lui s-au războit pe moștenire. Aceeași sursă a dezvăluit că băiatul cel mare al celebrei cântărețe nici nu se mai gândește acum la despăgubirile pe care Cornel Galeș trebuia să i le plătească lui și fratelui său.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img