vineri, 26 aprilie, 2024

Cum a murit sotia masterchef-ului Joseph Hadad. Juratul Pro TV a ramas vaduv cu trei copii

Distribuie:

Publicat:

Joseph Hadad este unul dintre cei mai renumiti bucatari din Romania si proprietarul a doua localuri de top din Capitala. Chef-ul a trait o adevarata drama in urma cu 12 ani, cand sotia i-a murit de cancer, iar el a ramas cu trei copii.

”Sotia mea a murit de cancer la san. Atunci am simtit cum se prabuseste totul… Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu. Am avut si in copilarie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viata mea. A fost foarte dificil sa cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor. Aveam 48 de ani cand am ramas vaduv. Sotia mea avea 42“, a declarat chef Hadad, pentru Click.ro, care a luat-o de la capat dupa moartea sotiei lui.

Se considera vinovat de moarte sotiei sale, deoarece s-a axat numai pe munca si nu a mers cu ea la doctor. A cheltuit sume importante pentru a o trata, a vandut apartamentul, insa nu a reusit. Dupa 3 ani de tratamente, corpul femeii a cedat. “Eu am fost numai cu munca si eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia sa fi mers cu ea la doctor… A inceput tratamentul si trei ani de zile a suferit. Am vandut apartamentul, am vandut masina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectiva sa aduc niste medicamente pentru ea si nu am reusit s-o salvez. Am ramas gol…“, a mai spus Hadad.

Noutatea sezonului MasterChef 2019

„Sortul de aur nu este pentru oricine!”, spune Chef Joseph Hadad. Sezonul acesta, juratii MasterChef vor premia concurentii care pregatesc farfurii exceptionale, care ii lasa fara cuvinte, cu acest sort. Fiecare jurat are la dispozitie un sort de aur pe care sa i-l ofere pe loc concurentului care il impresioneaza cel mai tare. Cu acest sort, concurentii vor ajunge direct in bucataria MasterChef, unde 18 concurenti se vor lupta pentru premiul in valoare de 50.000 de euro.

„Va fi un show care va depasi toate asteptarile. MasterChef va fi cu totul diferit de ce a fost pana acum. Abia astept sa va convingeti de lucrul acesta si sunt tare mandru ca sunt unul dintre cei trei jurati.”, a spus Chef Joseph Hadad.

“Doar cei mai buni, cei cu determinare vor reusi sa ajunga in bucataria MasterChef. Preparatele trebuie sa ne cucereasca inca de cand vor intra cu gheridonul.”, a spus Chef Silviu Chelaru.

“MasterChef va transmite multa energie si emotie in acest sezon. Te va tine cu sufletul la gura. Dezamagiri, lacrimi, dar si momente inedite vor face parte din meniu si nu vor fi uitate. Pentru unii dintre concurenti, MasterChef inseamna o noua viata.” a declarat Cosmin Tudoran.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img