vineri, 19 aprilie, 2024

Cum a reactionat Bianca Dragusanu dupa ce a aflat ca Tristan Tate se intalneste cu Otilia Bilionera

Distribuie:

Publicat:

Toata lumea a asteptat reactia Biancai dupa ce Tristan Tate a fost surprins in oras alaturi de cantareata Otilia Bilionera. Surpriza insa! Frumoasa blonda nu este nici suparata, si nici deranjata, ba chiar isi vede in continuare de viata ei, inconjurata de mult lux.

Bianca Dragusanu este o femeie singura si libera sa faca ce vrea, motiv pentru care petrece timp in compania oamenilor pe care-i considera potriviti pentru viata ei. Inca de duminica seara, dar si luni dimineata, blondina a postat diferite fotografii cu ea in ipostaze foarte sexy, inconjurata fiind de lux, semn ca nu ii pasa de nimic altceva, mai ales de ceva din trecut.

Tristan Tate este liber sa iasa si sa se vada cu cine doreste, iar ea se afla in aceeasi situatie.

De cand nu mai formeaza un cuplu cu Tristan Tate, Bianca Dragusanu nu a aratat nicio clipa ca ar fi afectata, ba chiar a trait fiecare clipa la maxim si mai ales a petrecut timp pretios alaturi de fiica ei.

Recent, Bianca Dragusanu s-a afisat la volanul unui bolid de lux in valoarea de 500 000 de euro, demonstrand ca isi vede in continuare de viata si se bucura de fiecare clipa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img