joi, 25 aprilie, 2024

Cum a reactionat Mihai Constantinescu dupa ce s-a scris ca a decedat

Distribuie:

Publicat:

Mihai Constantinescu s-a intristat atunci cand a vazut ca au aparut informatii pe internet conform carora el ar fi decedat. Desi a avut parte de cateva probleme medicale, fiind operat, artistul si-a reluat activitatea profesionala si a marturisit ca se simte foarte bine.

Artistul se bucura de viata la capacitate maxima si nu pune la suflet tot ceea ce se scrie sau se spune despre el. Asfel ca, desi s-a intristat putin atunci cand a aparut pe internet informatia ca s-ar fi stins din viata, isi doreste sa se intalneasca cu persoana care a difuzat respectiva stire pentru a-i explica cat de mult il iubeste pe el artistul. 

„As vrea sa rog din toata inima pe acea persoana care probbabil ma iubeste atat de mult, sa nu mai scrie pe Facebook ca a murit. Eu sunt bine mersi, sanatos. Este a doua oara cand este postata stirea aceasta. Vreau sa spun ca ma intalnesc cu oameni simpli pe strada carora le vine sa planga (..) As vrea sa ma intalnesc cu personajul care face povestea aceasta atat de urata, sa facem cunostinta si sa ii explic cu toata dragostea ca il iubesc enorm. Dar sa se linisteasca, ca traiesc, sunt viu! Multumesc vietii, sortii, luminii, ca exist”, a declarat Mihai Constantinescu la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img