joi, 25 aprilie, 2024

Cum a reactionat Victoria, fiica cea mare a Gabrielei Cristea, cand si-a vazut sora

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea si Tavi Clonda traiesc cele mai frumoase momente din viata lor, in urma cu doua zile cei doi au devenit pentru a doua oara parinti si sunt in culmea fericirii. Nu doar ei, ci si Victoria, fiica cea mare, desi a aratat unele momente de gelozie.

„Aseara a luat primul contact. Bine, a mai luat contact si la burtica mamei, dar ieri am adus-o. Am vrut sa o aducem si astazi, dar nu am mai avut cum pentru ca dormea, dar o sa o aducem si maine. O sa postez pe Instagram si pe Facebook. N-am apucat inca. Era asa ca si cand nu exista nimeni acolo, ma lua de manuta si ma ducea la mami, tot noi trei. Dar dupa aia, pe drum, la plecare, jumatate de drum a spus numai Iris. A incercat sa pronunte Iris, de cateva ori a pronuntat si corect. O striga, parca o striga. Cand a fost acolo, doar de 2-3 ori si se uita asa… A fost o gelozie. La un moment dat, am crezut ca o sa plimbe caruciorul pentru ca acasa plimba bebelusul de jucarie. De fapt, l-a impins mai incolo ca sa aiba ea loc. O sa fie interesant, dar nu imi fac probleme foarte mari„, a povestit Tavi Clonda la TV.

„O cheama Thea Iris Selena. Toate sunt zeite. Iris este si zeita, pe langa faptul ca l-am ales pentru ca este nume de floare si Gabriela a venit cu aceasta idee si eu am imbratisat-o. Este si Zeita Curcubeului. Thea este zeita Luminii si Selena este zeita Lunii. Dupa aia am aflat ca s-au legat cumva. Daca Victoria este o printesa, Iris este o zeita. Pur si simplu ne-a placut si l-am ales. Stiam de mult timp„, a marturisit Tavi Clonda.

Gabriela Cristea, primele declaratii de pe patul de spital

La 44 de ani, Gabriela Cristea a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetita. Deocamdata, proaspata mamica a ales sa nu-i arate fata. Aflata pe un pat din spitalul privat in care a nascut si Andreea Balan, vedeta de la Antena Stars a facut cateva marturisiri emotionante intr-un mesaj facut public:

“De azi, primavara pentru noi inseamna Iris!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img