joi, 18 aprilie, 2024

Cum a reusit Luminita Anghel sa slabeasca aproape 40 de kilograme fara sa se infometeze

Distribuie:

Publicat:

In timpul sarcinii si imediat dupa aceasta perioada, Luminita Anghela luat destul de mult in greutate. Chiar daca era tot timpul criticata pentru forma ei fizica, cantareata nu a pus mare pret pe comentariile celor din jur, dar si-a dorit sa scape de kilogramele in plus, in primul rand pentru a avea grija de sanatatea ei.

La fel ca orice alta persoana care isi doreste sa scape rapid de kilogramele in plus, Luminita Anghel a incercat aproape toate dietele si trucurile care promiteau o transformare spectaculoasa. In anumite situatii, vedeta a reusit sa scape de cateva kilograme, in timp ce alte diete de slabire nu au dat rezultate. Cu toate acestea, cantareata a reusit sa isi schimbe radical stilul de viata si sa slabeasca aproape 40 de kilograme, fara sa renunte la alimentele preferate.

"Nu a fost o reteta minune. Am incercat tot ce se putea incerca. Unele au functionat, altele nu, cateodata am slabit, alteori am stagnat. Eu,  intr-un final, am slabit mancand foarte putin. Dupa modelul celor care si-au facut interventia cu celebra taiere a stomacului, eu mananc asa pentru ca asa imi doresc. Putin, dar orice, cu masura si nu mananc seara dupa ora 18, nu beau deloc, noi nu avem in casa sucuri acidulate, nimeni nu consuma. Acum am 58 de kilograme, fata de 93 cat aveam atunci cand l-am nascut pe Filip. De o saptamana si un pic m-am apucat din nou de sala, am antrenor personal. Il duc pe Filip la scoala si ma opresc la sala. Stau doua ore la sala", a povestit Luminita Anghel, in emisiunea "Agentia VIP".

Astfel, secretul Luminitei Anghel este cumpatarea. Vedeta mananca foarte putin, dar fara sa renunte la preparatele care ii incanta simturile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img