vineri, 26 aprilie, 2024

Cum a slabit Irina Nicolae 25 de kilograme dupa sarcina. Fosta membra a trupei A.S.I.A si-a dezvaluit secretul

Distribuie:

Publicat:

 

DIETA. A fost una dintre cele mai iubite membre ale trupei A.S.I.A, dar Irina Nicolae a decis sa-si urmeze inima si s-a stabilit alaturi de sotul ei, in Budapesta.

DIETA. La 41 de ani, vedeta are o silueta de invidiat si a reusit chiar sa scape de 25 de kilograme, acumulate la sarcina in timp record. Fosta cantareata si-a dezvaluit secretele intr-un interviu pentru Viva.

DIETA. „Diete nu am tinut niciodata inainte de sarcina, dar dupa ce am nascut am apelat si eu la ajutorul acestora, insa numai dupa perioada de alaptare. Alaptarea a fost primul pas in recastigarea siluetei pierdute. Sarcina mi-a adus in plus 25,5 kg, desi nu aratam deloc ca un om care a luat atat de multe kilograme, dar cantarul asta imi indica. Am facut sport atat pe perioada sarcinii, cat si dupa ce am nascut. La cateva zile, imi amintesc ca a venit o fizioterapeuta care m-a invatat cateva exercitii pe care trebuia sa le fac zilnic pana ce urma sa am OK-ul doctorului pentru a incepe un program de sport sustinut, dar recunosc ca, la doua saptamani, eram deja pe banda… Afara era destul de rece, nu mi se permitea sa ies la plimbare cu cea mica si, fiindca imi trebuia putina miscare, era singura varianta accesibila in acel moment. Am reusit sa dau jos primele kilograme alaptand, dupa aceea am tinut dieta clinicii Mayo sau dieta de 13 zile, facuta de medicii clinicii Mayo pentru cei care sufera de boli cardiovasculare, dar si de obezitate, o dieta controlata, sigura din punct de vedere medical, care la mine a functionat, ajutandu-ma sa scap de 4-5 kilograme in decursul celor 13 zile”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img