vineri, 29 martie, 2024

Cum a slabit Mihai Morar 15 kilograme

Distribuie:

Publicat:

Mihai Morar a slabit 15 kilograme in 12 luni, perioada considerata mult prea lunga pentru cei care vor sa-si subţieze rapid silueta. insa, prezentatorul TV nu a ţinut o dieta proporiu-zisa, ci si-a schimbat stilul de viaţa din toate punctele de vedere, iar acum se simte mult mai bine in pielea lui.

Mihai Morar nu recomanda dietele stricte si nici pe cele minune, pentru ca, spune el, fiecare persoana are nevoie de un regim personalizat, in funcţie de program, stil de viaţa, stare de sanatate.

Am un regim alimentar echilibrat. Mananc de toate: carne, carbohidraţi, legume. Parerea mea este ca dietele nu ar trebui sa fie ţinute din carţi, deoarece programul fiecarei persoane difera. De exemplu, seara am arderile mai mari pentru ca termin programul de lucru la ora 22:00. Asa ca mai mananc cate ceva, cum ar fi branza sau mere', spune Mihai Morar.

Noutatea stilului de viaţa adoptat in ultimii doi ani consta nu doar implantul de par si slabit, dar si in aplecarea catre sport si nu atunci cand isi aduce aminte, ci de minim trei ori pe saptamana. Vedeta Antena Stars spune ca face exerciţii pentru toate grupele de muschi, sub atenta supraveghere a unui instructor. Morar considera ca a ajuns la greutatea ideala si nu vrea sa mai slabeasca, ci doar sa-si tonifieze musculatura.

„Nu sunt bolnav, nu am ţinut diete minune, nu m-am infometat, nu mi-am pus viaţa sau sanatatea in pericol. E, pur si simplu, noua mea viaţa. Cu sau fara 15 kilograme in minus. E mai puţin important. Ceea ce conteaza e ca ma simt din ce in ce mai „Eu'… Pe exterior', dar mai ales „pe interior'', a scris Mihai Morar pe contul de socializare, potrivit viva.ro. G.P.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img