vineri, 29 martie, 2024

Cum a slabit Mihai Morar 15 kilograme. „Nu am tinut diete minune…” Prezentatorul mananca de toate, dar are o regula

Distribuie:

Publicat:

Prezentatorul de televiziune Mihai Morar a decis sa acorde o atentie sporita felului in care arata, astel ca a slabit 15 kilograme in decursul unui an. 

Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de televiziune de la noi, a scapat de kilogramele nedorite dupa ce si-a schimbat stilul de viata. Acesta a slabit 15 kilograme in decursul unui an fara a tine vreo dieta minune. Despre cum a reusit sa aiba o forma fizica de invidiat pvestea acesta intr-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars. 

„Am un regim alimentar echilibrat. Mananc de toate: carne, carbohidrati, legume. Parerea mea este ca dietele nu ar trebui sa fie tinute din carti, deoarece programul fiecarei persoane difera. De exemplu, seara am arderile mai mari pentru ca termin programul de lucru la ora 22:00. Asa ca mai mananc cate ceva, cum ar fi branza sau mere. 

Nu sunt bolnav, nu am tinut diete minune, nu m-am infometat, nu mi-am pus viata sau sanatatea in pericol. E, pur si simplu, noua mea viata. Cu sau fara 15 kilograme in minus. E mai putin important. Ceea ce conteaza e ca ma simt din ce in ce mai |”eu”… pe exterior, dar mai ales pe interior”, explica Mihai Morar, conform spynews.ro. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img