luni, 18 martie, 2024

Cum a umilit-o Charles pe Printesa Inimilor, imediat dupa nastere. Asa suflet rau… A facut-o pe Printesa Diana sa se simta ca ultimul om, ce a putut sa ii zica

Distribuie:

Publicat:

Detaliul nestiut despre casnicia lor care se pare ca a declansat sfarsitul. El isi dorea foarte mult o fetita si nu si-a ascuns dezamgirea.

Momentul in care Printul Charles a facut-o praf pe Printesa Diana. Apar detalii noi despre relatia de cuplu dintre Printul Charles si Printesa Diana. Toata lumea stie deja ca intreaga lor casnicie nu a fost una fericita dar amploarea dezastrului abia acum incepe sa fie cu adevarat inteleasa.

Momentul descris mai jos este chiar momentul in care Printesa Diana, exact cu cuvintele ei, l-a descrisi ca fiind momentul care a facut-o sa isi doreasca sa nu mai faca parte din aceasta casnicie.

Desi s-au despartit oficial in 1996 problemele au aparut mult mai devreme iar episodul nasterii lui Harry, cel de-al doi-lea fiu al lor, a fost cel care a distrus definitiv relatia dintre ei.

Pe toata perioada cat a fost gravida, Diana i-a ascuns lui Charles sexul copilului pentru ca stia ca el isi dorea extrem de mult ca cel de-al doilea copil al lor sa fie o fetita. Pentru ca il aveau deja pe William, Charles a tot sperat pe toata durata sarcinii ca cel de-al doi-lea copil sa fie o fetita.

Era atat de agasant cu aceasta dorinta a sa incat printesa Diana dupa ce a aflat ca va avea tot un baietel, in urma radiografiei, a tinut sexul copilului secret. Episodul dezgustator a venit imediat dupa nastere, atunci cand Charles a intrat in rezerva unde Diana si copilul il asteptau.

“Oh Doamne, este tot baiat!”, a fost comentariul lui care a facut-o pe Diana sa se simta extrem de jignita si foarte nefericita. Printul Charles nu si-a oprit aici nemultumirea ci s-a plans in nenumarate randuri catre diversi prieteni sau rude ca are tot un baiat si nu o fetita asa cum si-a dorit.

Doar o mama isi poate da seama ce a simtit Diana in clipele acelea si de ce socul pe care el i l-a produs a fost atat de mare incat nu si-a mai dorit sa continue casnicia cu el.

Astfel Diana i-ar fi marturisit biografului ei care ulterior a scris cartea “Diana: Povestea adevarata” ca asta era partea intunecata a mariajului ei si ca acesta a fost inceputul sfarsitului.

Nepasarea lui Charles si faptul ca era mai preocupat de mostenitorii sai decat de Diana, faptul ca mereu o critica si inclusiv faptul ca a avut-o ca amanta pe actuala sotie, Camilla, au dus la destramarea mariajului lor dupa 14 ani de casatorie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img