vineri, 29 martie, 2024

Cum alegi un baton proteic de calitate

Distribuie:

Publicat:

Ai decis să renunți la snacks-uri și chips-uri nesănătoase și să alegi numai gustări sănătoase între mese ? Felicitările noastre. De cele mai multe ori ne îngrășăm nu din cauza meselor principale, ci din cauza micilor gustări aparent inofensive pe care le luăm pe parcursul zilei.

Batoanele proteice sunt alternative foarte bune la gustările sărate sau la cele pe bază de ciocolată care au un aport caloric foarte mare. Totuși, dacă vrei o gustare cu adevărat sănătoasă, cu o valoare proteică echilibrată, atunci când alegi un baton proteic trebuie să ții cont de câteva detalii :

Citește cu atenție ambalajul

Deși se numesc “proteice”, multe batoane conțin mai mulți carbohidrați decât proteine, ceea ce vă face să munciți degeaba la sală. De asemenea, cantitatea de zahăr din multe batoane este egală cu cea din orice baton de ciocolată obișnuit. Multe mărci nu specifică aportul de zahăr din produs decât la finalul listei de ingrediente. Nu te lăsa păcălit.

De asemenea, un baton proteic bun, care poate înlocui o masă principală, nu poate conține mai mult de 400 de calorii și trebuie să aibă un conținut echilibrat de proteină. Consumând un baton cu care nu este bine echilibrat din punctul de vedere al ingredientelor (având, de exemplu 200 de calorii și doar 6 grame de proteine), îi faci organismului tău mai mult rău decât bine.

Conținutul de fibre este iarăși un aspect extrem de important atunci când alegi un baton. Conform studiilor, consumul a 10 grame de fibră poate duce la pierderea a 4% din grăsimea de pe abdomen.  De aceea, un baton fitness ideal conține cel puțin 3 g de fibre, care contribuie la sănătatea sistemului digestiv, reduce colesterolul și ajută la controlul greutății.

Alege calitatea Weider

Dacă vrei să te simți și să arăți mereu în formă, alege batoanele fitness de la Weider.  Batoanele proteice Weider sunt suplimente nutritive sub formă de baton care îți furnizează doza de energie necesară înainte sau după antrenamentele intense. Batoanele proteice Weider sunt produse de cea mai bună calitate care se adresează atât sportivilor ambițioși cât și persoanelor cu un stil de viață activ care au nevoie de o gustare gustoasă și sănătoasă.

       

40% Low Carb High Protein Bar este un baton care furnizează 20 grame de proteine și care are un conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi.

32% Protein Bar de la Weider oferă 100% mai multe proteine decât batoanele standard. Este un produs ideal pentru micul dejun sau desert, pre sau post workout.

          

60% Protein Bar este un baton cu 60% concentrație proteică și un gust delicios de vanilie-caramel. In plus, acest baton contine: 4 gr. De BCAA, 2,5 gr de L-Glutamină și 5 mg Zinc. 

De ce să alegi produsele Weider : Brandul este unul dintre cele mai recunoscute din industrie. Începând cu anul 1936, Weider este prezent atât în SUA, cât și în întreaga lume, fiind azi sinonim cu sănătatea și fitness-ul.

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img