vineri, 29 martie, 2024

Cum arată femeia pe care soţul ei, chirurg estetician, a operat-o timp de 15 ani pentru „a fi aproape perfecta”

Distribuie:

Publicat:

Si-a operat sotia 15 ani! Un chirurg plastic din Miami a dezvăluit modul în care își folosește soția ca model „intern” pentru clienții noi, după ce i-a reproiectat fizicul prin proceduri cosmetice.

Phillip Craft, în vârstă de 47 de ani, își conduce propria clinică din Miami și spune că a inceout sa „adapteze” corpul soției sale Anna, dupa ce a născut cei doi fii.

Iar Anna, în vârstă de 43 de ani, spune că este încântată că are ceea ce crede că este corpul perfect datorită lucrărilor chirurgicale ale soțului ei.

De-a lungul căsătoriei lor de 21 de ani, Anna a suferit interventii de implant mamar, liposucţie, augmentarea posteriorului, chirugie de remodelare a siluetei, botox, fillere pentru buze şi pomeţi.

Deși inițial nu a cedat rugămințile soțului său de a-i oferi un copr proaspat, Anna si-a schimbat parerea atunci când corpul ei s-a schimbat după ce cei doi fii ai ei, Aston, 13 ani, și Phillip Jr, 11 ani, s-au născut.

Si-a operat sotia 15 ani!

Acum este atât de mulțumită de rezultate, încât este deschisă și mai multor proceduri chirurgicale efectuate de cealaltă jumătate a sa.

Anna spune: „Phillip adoră să-și reproiecteze mașinile sport, mobilierul nostru și, mai ales, pe mine. După ce am avut doi copii, am decis să-l las să-mi ajusteze corpul.

„Mi-a îmbunătățit sânii, mi-a sculptat talia și mi-a injectat umpluturi în față. Phillip chiar mi-a sculptat abdomenul!

Phillip, 47 de ani, adaugă: „Spun mereu pacienților:„ Dacă vrei să știi cât de bun sunt ca si chirurg, atunci uită-te la soția mea”. Anna este cât mai aproape de perfecțiune.

„După modificările chirurgicale la corpul ei, cred că este și mai frumoasă acum decât când am cunoscut-o, în vârstă de 22 de ani”.

Phillip a cunoscut-o pe Anna în magazinul spitalului la care studiase în 1995 – și a fost dragoste la prima vedere.

El spune: „Anna s-a aplecat să ridice o carte pe care tocmai o scapse. I-am văzut picioarele frumoase și, din acel moment, am știut că voi fi legat de viață de ea.

Perechea s-a căsătorit la scurt timp, iar Phillip și-a început propria practică de chirurgie cosmetică la Miami, după ce s-a calificat ca medic.

Inițial, Anna nu a avut niciun interes în chirurgia plastică până în 2003, când a născut pentru prima dată și a fost socata după ce a văzut schimbările de pe corpul ei. Ea spune: „După primul meu copil, am simțit că figura mea nu este aceeași”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img