marți, 16 aprilie, 2024

Cum arata acum Dan Bordeianu, la 12 ani de la despartirea de Adela Popescu –

Distribuie:

Publicat:

Dan Bordeianu si-a lasat barba si plete, iar fanii de pe retelele de socializare – care il tineau minte din perioade mai indepartate sau din vremea in care forma un cuplu impreuna cu Adela Popescu – au ramas surprinsi de noul aspect al actorului de 43 de ani.

Dar trebuie spus ca aceasta radicala schimbare de look are un motiv… cinematografic. Dan Bordeianu filmeaza, acum, pentru un nou film, ”Cautatorul de vant”, in care v-a juca alaturi de Adrian Titieni, informeaza Viva!.

Unul dintre fanii lui Dan Bordeianu a reactionat pe pagina acestuia de socializare, dupa ce a fost postata fotografie in care el apare alaturi de Adrian Titieni.

„Am si eu demonii mei, dar am avut mai multi in trecut”

In 2015, Dan Bordeianu s-a insurat cu Teodora si impreuna au o fetita.

„Am si eu demonii mei, dar am avut mai multi in trecut. Acum pot spune ca sunt intr-o zona de echilibru. Cand rostesc aceste cuvinte, ele imi suna ciudat. Dar chiar sunt. Probabil, pentru ca luptele care s-au dat in mine in trecut au fost cauzate si de faptul ca nu traiam in prezent. Ma urmarea trecutul si ma speria viitorul. Acum am invatat sa pun o fundita (asa cum prind crapaturile lemnului in lucrarile mele) peste aceste imperfectiuni si sa ma bucur de prezent. Nici macar faptul ca Maria creste vazand cu ochii nu ma mai sperie, doar ma bucur la maximum de fiecare secunda fabuloasa petrecuta alaturi de ea’, a declarat Dan Boerdeianu intr-un interviu pentru  „Formula AS”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img