sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum arata acum Razboinica Roxana de la Exatlon!

Distribuie:

Publicat:

Roxana Moise a fost cel mai bun concurent de sex feminin din primul sezon Exatlon, ea reusind sa ajunga cel mai departe in competitie dintre toate fetele care au aspirat la marele premiu.

Roxana Moise a facut parte din echipa Razboinicilor, dar a fost eliminata din concurs chiar inainte de semifinala in care s-au calificat Alex Nedelcu, Stefan Floroaica, Ionut Sugacevschi si Vladimir Draghia.

Roxana locuieste cu sotul si baietelul ei la Ramnicu Valcea. Fosta concurenta de la Exatlon, sezonul 1, este instructor de kangoo jumps la o sala si este foarte iubita si apreciata de elevele ei.

Roxana Moise are 32 de ani si are o silueta de invidiat. In urma cu mai multi ani ea a practicat si handbalul de performanta. Razboinica a intrat in echipa albastra dupa cateva saptamani, ea nu a facut parte din gasca de Razboinici care a zburat impreuna spre Dominicana inca de la inceputul concursului.

Roxana de la Exatlon a aparut si la Meteo la Kanal D

O fetita a vrut sa afle cum va fi vremea in orasul ei si a trimis redactiei o imagine in care aparea alaturi de Roxana Moise, fosta concurenta de la Exatlon.

"Karina m-a intrebat cum va fi vremea astazi in Ramnicu Valcea", a spus Anca Ciota, prezentatoarea de la meteo, in timp ce pe ecran a aparut o fotografie cu o fetita impreuna cu fosta Razboinica. Bucuria a fost, cu siguranta, una uriasa pentru micuta admiratoare a Roxanei, care s-a vazut la televizor alaturi de concurenta ei preferata din primul sezon al show-ului Exatlon.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img