marți, 19 martie, 2024

Cum arata Bebe Cotimanis cand avea plete. Actorul a implinit 64 de ani

Distribuie:

Publicat:

Constantin Cotimanis sau Bebe, cum il alinta prietenii, revine pe micul ecran cu rolul din serialul ”Vlad”, care va debuta pe 25 februarie, de la orele 20.30, la PRO TV. Luni, actorul a implinit 64 de ani, prilej de a va prezenta o fotografie cu celebrul sarbatorit, de pe vremea cand purta plete si mustata. Avea mare lipici la femei, sarm care insa nu a disparut nici cu trecerea timpului.

”Bebe” Cotimanis a muncit din greu, in ultima vreme, la noul serial de la PRO TV, ”Vlad”, despre care artistul a mentionat: “Cezar Cristoloveanu sau “Inginerul”, dupa cum e cunoscut in inchisoare, e convins de intelepciunea sa si e mereu cu un pas inaintea dusmanilor. Fiind un jucator inversunat de sah, crede cu tarie ca orice om are rolul lui in «Marele plan al Universului». Lui Cezar ii place sa vorbeasca in ghicitori si sa impartaseasca povesti de viata, ceea ce il transforma intr-o figura paterna pentru anturajul lui din inchisoare si mai ales pentru Vlad. El e cel care il transforma pe Adrian in Vlad, il invata sa priveasca lumea cu scepticism si sa nu-i uite niciodata pe cei care i-au gresit. Cezar este de acord sa-l ajute pe Vlad sa se razbune, dar nu putem fi niciodata siguri care este de fapt interesul batranului mafiot”.

Artistul are insa agenda plina. Este si ”vocea” PRO TV, dar este prezent in toate colturile tarii cu piesa ”Old Love”, alaturi de iubita lui, Iulia Dumitru, actrita a Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitesti.

Actorul, care luni a implinit 64 de ani, era de nerecunoscut la debutul in lumea artistica, caci purta mustata si plete. Fotografia lui face furori pe Internet.

Cotimanis a devenit ”vocea PRO TV” in 2005, si a fost distribuit in serialele tv „Lacrimi de iubire“, “Doctori de mame”, “Daria, iubirea mea”, “Inima de tigan”, “Pariu cu viata” sau “O noua viata”. Anul trecut a jucat si in doua filme pentru marile ecrane, “Pup-o, ma!” si in “Coboram la prima”. Se bucura si de o cariera internationala. In 2000 a jucat in „Epicentrul“, pe Dimitri, iar in 2002 a aparut in „Amen“ (regia Costa Gavras), unde a intrat in pielea personajului Preeffer.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img