marți, 16 aprilie, 2024

Cum arata Carmen Iohannis in tinerete! Imagini in premiera cu prima doamna! Cum se imbraca sotia presedintelui

Distribuie:

Publicat:

Carmen Iohannis este mereu in atentia publicului si a presei la intalnirile importante la care prima doamna participa alaturi de sotul ei, presedintele Klaus Iohannis. Tinutele primei doamne au fost mai mereu in centrul atentiei. Unii au apreciat-o pentru indrazneala, in timp ce altii au fost critici cu ea. Imaginile cu prima doamna din tinerete arata ca a fost mereu atenta la felul in care arata.

Carmen si Klaus Iohannis sunt casatoriti de aproape 30 de ani. Nunta celor doi a avut loc in noiembrie 1989, dupa sapte ani de relatie. „Ne-am placut, pur si simplu, iar chimia dintre noi depaseste orice descriere. Daca se intalnesc doi oameni care se plac si se inteleg, restul devine irelevant. Este foarte usor ca doi oameni tineri sa se placa si sa se indragosteasca si asta s-a intamplat cu mine si cu sotia mea”, a marturisit Klaus Iohannis in autobiografia publicata inainte de campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Carmen Iohannis, eleganta si in fotografiile facute in tinerete

„Petrecerea s-a tinut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o gramada de invitati, vreo 200 de oameni, adica o suta de familii. Mai multi au fost din partea familiei lui Carmen, adica din partea noastra, pentru ca Lazurca este neam mai numeros ca al lui Iohannis, mai ales ca multi sasi plecasera deja din Romania. Iar Ioan, tatal lui Carmen, era un blanar respectat, au venit multi la nunta doar pentru ca il stiau pe el”, a declarat pentru wowbiz.ro Doina Lazurca, verisoara primei doamne a Romaniei.

Din fotografiile facute in tinerete reiese ca sotia presedintelui Romaniei a fost intotdeauna atenta la felul in care arata. I-a placut sa fie cocheta si eleganta si a pastrat acest trend pana in ziua de azi. Carmen Iohannis a fost foarte apreciata de presa internationala la dineul organizat de familia Macron la Palatul Elysee, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la semnarea Armistitiului care a incheiat Primul Razboi Mondial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img