sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum arata fiul Mihaelei Radulescu la doar 15 ani. Ayan Schwartzenberg este de nerecunoscut

Distribuie:

Publicat:

Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Radulescu, are doar 15 ani, dar oricine il vede pe strada ar spune ca a trecut de varsta adolescentei, datorita fizicului sau perfect lucrat. Un mare pasionat de sporturi, Ayan o face mandra pe mama sa, iar diva de la Monaco nu ezita sa posteze fotografi cu el pe conturile sale de socializare.

Zilele trecute, Mihaela Radulescu a publicat o fotografie cu fiul sau de 15 ani in Boston, Statele Unite. Alaturi de imagine, diva de la Monaco a scris mesajul: „Prima bataie a inimii mele…Doamne, e prea repede' alaturi de hastagurile mama mandra, pentru totdeauna, Ayan dragostea mea.

Ayan studiaza in Statele Unite la o scoala privata, iar mama sa plateste anual zeci de mii de dolari pentru studiile acestuia.

Dar dincolo de scoala, fiul Mihaelei este un baiat caruia ii plac foarte mult sporturile. La doar 15 ani, el este de doua ori campion la Muay Thai ( box thailandez), de patru ori campion la Krav Maga ( sport de aparare) si cu o medalie la Kickboxing. Pe langa aceste sporturi, Ayan este pasionat si de alergare-maraton, fotbal, tir, escalada, sah, motocros, ciclism, tenis, inot, schi, snowboard, skateboard, wakeboarding, schi nautic, dar si planorism.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img