marți, 19 martie, 2024

Cum arata, in prezent, singura fiica a lui Toma Caragiu? Doina s-a luptat pentru mostenirea tatalui ei

Distribuie:

Publicat:

Toma Caragiu si-a gasit sfarsitul in urma tragicului cutremur care a lovit Romania in ziua de 4 martie 1977. In urma lui, au ramas o vaduva indurerata si fiica acestuia, pe care a adoptat-o in timpul primului mariaj.

Doina este singurul copil al lui Toma Caragiu. Aceasta fusese adoptata de la o casa de copii din Buzau in timpul mariajului cu Maria, prima lui sotie. Dupa ce cei doi au divortat, copila, care avea doar cativa anisori, a ramas in grija mamei adoptive. Cu toate acestea, in amintirea copilei Doina, a ramas figura paterna, la care s-a uitat intodeauna cu admiratie.

Doina, singura fiica a lui Toma Caragiu

Ma cataram pe gratii si ma uitam spre cabina lui

Doina are, insa, regrete referitor la cat de des si-a vazut parintele. Mereu ocupat cu teatrul si noua lui viata, Toma Caragiu s-a distanta in timp de singura lui fiica. Doina marturisea intr-un interviu ca obisnuia sa se catare pe geam si sa se uite spre Teatrul Bulandra, unde tatal ei activa. “Cand mi-era dor de el, ma duceam si-l vedeam. Eu am invatat la Zoia Kosmodemianskaia. Am stat la internat din clasa I pana intr-a V-a. A fost o mare durere pentru mine sa n-am parintii aproape. Dar… geamurile de la internat dadeau in aceeasi curte cu ferestrele cabinelor de la Teatrul Bulandra. Cand mi-era dor de tata si voiam sa-l vad, ma cataram pe gratii si ma uitam spre cabina lui”, si-a mai amintit ea.

Ce face Doina in prezent

Doina s-a razboit cu Elena Caragiu pe mostenirea lasata de tatal ei

Singurul copil al marelui actor n-a ales calea celebritatii, preferand sa aiba cu totul si cu totul alta profesie. Ea detine, in prezent, alaturi de sotul ei, o pensiune turistica. De notorietate e si faptul ca multi ani s-a luptat, in istanta, pe averea actorului. Cea de-a doua sotie a actorului, Elena Caragiu, a dorit sa pastreze cea mai mare parte din avere, iar Doina s-a luptat pentru drepturile ei in calitate de singur copil al marelui actor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img