marți, 23 aprilie, 2024

Cum arata Mircea N. Stoian acum 27 de ani! Pana si fostii colegi spun ca este de nerecunoscut!

Distribuie:

Publicat:

O fotografie din 1992 dezvaluie cum arata Mircea N. Stoian acum 27 de ani.

Nu mai e un secret cum arata Mircea N. Stoian acum 27 de ani. La acea vreme, actorul si omul de televiziunea facea parte edin echipa de jurnalisti care a lansat ziarul Evenimentul zilei. Un fost coleg de-al lui Stoian a postat o fotografie realizata pe 22 iunie 1992, data aparitiei primului numar al Bulinei rosii.

Cum arata Mircea N. Stoian acum 27 de an: "Irecongnoscibil la cum arata acum”

Stoian a stat la poza langa Sorin Ovidiu Balan, care si el avea sa urmeze apoi o cariera in televiziune. Despre Stoian, care avea 38 de ani in 1992, un coleg a scris: „Tot in flexare de genunchi, Mircea N. Stoian, irecongnoscibil la cum arata acum”.

Cum arata Mircea N. Stoian acum 27 de ani: „Meseria mea de baza este actoria"  

E clar cum arata Mircea N. Stoian acum 27 de ani. „Meseria mea de baza este actoria. Am intrat al doilea la facultate si am terminat intre primii 15. Pornind de la acest lucru si de la faptul ca am peste 20 de ani de experienta in presa, m-am gandit ca ar fi mai bine sa ma intorc la ceea ce m-a consacrat. Ma refer la lucrul cu oamenii si la interpretarea gesturilor lor. M-am reintors la comunicarea non-verbala ca forma fundamentala de comunicare", a declarat recent Mircea M. Stoian.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img