joi, 25 aprilie, 2024

Cum arata Oana Sarbu in costum de baie, la 50 de ani

Distribuie:

Publicat:

Chiar daca a implinit deja 50 de ani, vedeta este foarte mandra de corpul, pe care il afiseaza fara probleme in costume de baie minuscule.

Oana Sarbu a fost mereu discreta cu aparisiile ei publice sia incercat sa nu atraga atentia prea mult. rcursul carierei sale o limita in tot ceea ce a insemnat viata personala si aparitiile publice.

Acum insa, la 50 de ani impliniti, Oana Sarbu pare insa mai indrazneata decat la 20! Artista a postat cateva imagini in care a pozat sexy, dar si o fotografie cu ea in costum de baie.

 ”#misssummer
#misssunnydays ”, a scris Oana in dreptul imaginii publicate pe o retea de socializare. Fanii nu au intarziat sa ii aduca laude: ”Wow ce frumoasa esti!”, ”Superbaa!!!!”, ”Te ador!”, ”Superba. Mereu tanara si frumoasa.”, ”Fabuloasa!”, ”Frumoasa foc!”, ”Wow, Oana esti foarte frumoasa!”, i-au transmis acestia, entuziasmati sa o vada pe Oana Sarbu in costum de baie

Putini stiu insa ca Oana Sarbu are un baiat, despre care vorbeste foarte rar, dar de care e extrem de mandra.

„E un copil mai mult decat cuminte, e un copil stralucitor. Avem doi catei si ei sunt partenerii lui de joaca. Acum e in tabara la schi. Mi-am permis sa-l iau putin mai repede de la scoala sa-l trimit mai repede acolo, am inteles ca partiile sunt mai libere decat in vacanta. Eu nu schiez, dar el face tot felul de sporturi. Face 9 ani”, a spus artista in cadrul unui interviu acordat lui Cristi Brancu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img