marți, 19 martie, 2024

Cum arata resortul de LUX al lui Mazare, din Madagascar – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Mare iubitor al sporturilor nautice, fostul edil al Constantei si important lider PSD, Radu Mazare, s-a mutat in Madagascar acolo unde si-a lansat o afacere care pare a avea succes. Radu Mazare si-a facut un complex de bungalouri de lux, iar conform site-urile de specialitate acesta este deja ocupat in proportie de 100%.

In primavara anului 2012, in vremea cand era primar al ConstanteiRadu Mazare a mers in vacanta in Madagascar, iar la intoarcere s-a aratat foarte incantat de ceea ce a gasit acolo, dar si de oportunitatile de afaceri. Drept urmare, a luat decizia de a concesiona de la un trib, pe o perioada de 99 de ani, un teren. Mai exact, era vorba de 1,8 hectare de teren pe malul oceanului, intr-un golf in nordul Madagascarului, pentru care a platit, potrivit declaratiei sale la momentul revenirii in tara, 1 euro pe metru patrat. Aici a planuit sa ridice un mic complex pentru iubitorii de sporturi nautice, informeaza Libertatea.

Este vorba de 16 bungalouri amplasate langa plaja, in Andovokonko BayAntsirananaMadagascar, cu doua suite exclusiviste, restaurant cu specific local, mancarurile fiind gatite din alimente organice, crescute de localnici, dar si un bar&lounge. Clientii beneficiaza de cursuri de kite din partea unor instructori autorizati si pot cumpara sau inchiria echipamente de la magazinul din complex. Intreg complexul este alimentat cu energie electrica provenita de la panouri solare, iar potrivit site-ului complexului, anul viitor va fi inaugurat si un centru SPA aici.

Mantasaly Resort apare si pe celebru site booking.com, potrivit caruia o noapte de cazare costa 77 de euro. Camere libere sunt insa disponibile abia incepand cu 1 iulie, pana atunci site-ul indicand ca Mantasaly Resort este ocupat la capacitate maxima.

Acesta preciza ca a concesionat terenul pentru ca in Madagascar legea nu le permite strainilor sa detina proprietati. In schimb se practica formula de concesionare pe 99 de ani, cu prelungire automata. Terenul apare si in declaratia sa de avere din 2014, fostul edil precizand ca il detine impreuna cu fratele sau Mihai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img