marți, 19 martie, 2024

Cum arata sora secreta a Antoniei! Lumea nu stie ca artista are o surioara mai mica, Alessia

Distribuie:

Publicat:

Tatăl adoptiv al Antoniei, după ce a divorţat de Denise Iacobescu, s-a recăsătorit. În acest mariaj, bărbatul pe care Antonia îl iubeşte ca pe tatăl ei biologic a mai făcut o fată. Pe puştoaică o cheamă Alessia şi este tare simpatică.

Alessia are 11 anişori şi se înţelege foarte bine atât cu Antonia, cât şi cu băieţii ei, Dominic şi Akim.

„Suntem în relaţii foarte bune. Mă înţeleg de minune cu actuala soţie a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetiţa lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri”, declara într-un interviu Antonia, citată de cancan.ro.

Ce spunea tatăl adoptiv al Antoniei într-un interviu pentru WOWBiz.ro, în 2012. Mihail Iacobescu a trăit 20 de ani în America şi a crescut-o pe Antonia de la vârsta de 5 luni

Cand te-ai casatorit prima data?

Cu Denise m-am casatorit in 1991. Pana sa ne luam am fost doar iubiti, iar ea a mai mers cu mine, cu circul prin America. Eu la circ, ea lucra ca manichiurista. Se descurca foarte bine si castiga bani frumosi. Denise era deja mamica. O avusese pe Antonia dintr-o alta relatie. O iubeam enorm, asa ca nu mi-a fost greu sa o iubesc si pe Antonia ca pe fiica mea.

Cat timp ati trait in America?

Asadar, in 1991 am decis sa ne stabilim toti trei, definitiv in SUA. Antonia aproape 5 luni si nu am mai revenit niciodata in Romania pana cand ea a implinit 12 ani. Abia in 2007 am decis sa ne reintoarcem in tara si sa nu mai plecam peste ocean.

Cand ati descoperit ca Antonia are inclinatii muzicale?

Cand avea vreo 6-7 ani urmarea tot la televizor. Canta tot ce auzea. Prima data am dus-o la cursuri de pian, apoi la 10 ani am dat-o la canto. Profesorul ei era foarte cunoscut in America, iar prin el am ajuns la un impresar foarte bun. Avea 15 ani atunci. Dar profesorul ne-a spus sa mai asteptam putin. Era prea mica. Mai tarziu am divortat si ne-am intors in tara. S-a lansat in Romania si iata ca are succes. Doamne ajuta!

Cand te-ai despartit de Denise? Si de ce?

In 2004 ne-am despartit, iar in 2005 am divortat in America. Nu consider ca am pacatuit pentru ca am divortat de prima sotie. Nu mai mergea intre noi. Pur si simplu nu mai mergea. Asta nu inseamna ca trebuie sa ramai impreuna. Poti ajunge sa te bati, sa iti scoti ochii. Ma rog, la noi sa zicem ca a fost nepotrivire de caracter. Normal ca nu poti sta cu acea persoana. Dumnezeu nu te condamna pentru lucrul asta.

Dupa despartire, Antonia cu cine a ramas?

A stat mai mult cu mine, dar statea si la mama ei. La un moment dat, cand eram in America, Denise s-a mutat la cateva case distanta de noi. Deci era aproape. Fata a vrut sa stea cu mine.

Stiu ca te-ai recasatorit! Cand ai cunoscut-o pe actuala sotie?

Am cunoscut-o in ianuarie – 2007. Ea se afla in America pentru un training. Ne-am placut. Apoi am venit eu in tara in septembrie. Ne-am casatorit in februarie 2008. Ne-am dorit foarte tare sa avem un copil impreuna sii asta s-a si intamplat pana la urma. Sotia mea are 38 de ani si am impreuna cu ea o fetita de 5 ani.

Sotia lucreaza?

Da. E singura din familie ca lucreaza. Deocamdata doar ea munceste, dar ne descurcam. Avem un trai decent. Fetitei noastre nu ii lipseste nimic.

sursa: wowbiz

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img