marți, 19 martie, 2024

Cum e viata cu o actrita de filme pentru adulti: „Toata lumea isi imagineaza ca la noi in dormitor e orgie” Cand afli adevarul, ramai mut! Ce se intampla la ei in casa

Distribuie:

Publicat:

Mike Adkins, organizator de evenimente, si Allie Haze, actrita porno, au o relatie de 4 ani. Cum Allie Haze este cunoscuta pe plan international, toata lumea il intreaba pe Mike cum e sa traiasca cu o actrita de filme pentru adulti. Nu il deranjeaza ca iubita lui face zilnic sex cu alte persoane?

”M-ar fi deranjat daca mi-ar fi spus ca iese in oras vineri seara si ca va face sex cu cateva persoane. Astas m-ar fi deranjat 100%”, explica Mike Adkins, in varsta de 32 de ani. Dar asa, e doar un job, explica el. Un job care pe el nu-l intimideaza, asa cum s-ar intampla in cazul multor alii barbati. ”Cu suguranta e ceva diferit decat a fi receptionista. Dar pana la urma o relatie nu are nimic de-a face cu carierele celor doi”, mai spune el. Initial, cand i-a fost prezentata Allie, nu a stiut cu ce se ocupa. Apoi, recunoaste ca a fost socat. A trecut insa repede peste moment si apoi i s-a parut chiar interesanta situatia. Atata vreme cat sexul (in afara cuplului) e in interes profesional e in regula”, mai spune el.

Nu se uita la filmele in care joaca sotia: ”O am pe ea langa mine si nu simt nevoia”

Mike nu a fost niciodata la filmari cu Allie. Recunoaste ca, la inceput, s-a uitat la cateva filmari cu Allie, dar curand si-a dat seama ca trebuie sa inceteze, pentru ca aceasta curiozitate nu avea sa duca la nimic bun.

”Pur si simplu vreau sa le vad. O am pe ea langa mine si nu simt nevoia”, explica Mike decizia.

”Cu siguranta oamenii ne privesc si isi imagineaza ca organizam orgii de proportii in dormitor. Nu e adevarat.

Ce vreau sa spun e ca viata noastra sexuala e buna, altfel nu am mai fi impreuna”, declara si Allie.

In varsta de 30 de ani, aceasta lucreaza in industrie de opt ani, aparand in peste 350 de filme pentru adulti si castigand mai multe premii.

Acasa, vorbesc despre munca, insa nu atat de in detaliu cum fac alte cupluri, admit ei. Inainte de a pleca la job, Mike o intreaba pe Allie: ”Si, ce faci azi la munca?”. Raspunsul vine: ”A, pai baiat-fata si fata-fata” – descrierea pe scurt a scenelor de sex care urmeaza sa fie filmate.

Daca in mod normal nu vorbesc despre munca ei, la finele zilei, Allie sustine ca ii mai povesteste sotului cate ceva, atunci cand considera ca e in avantajul ei.

Mike recunoaste ca una dintre cele mai mari provocari a fost sa-i spuna mamei sale cu ce se ocupa iubita sa. N-a indraznit sa o faca fata in fata si i-a lasat un mesaj telefonic. Reactia mamei sale a fost: ”Ce bine ca e asta! Credeam ca e gravida”.

Teste pentru boli venerice la fiecare 14 zile

Un aspect ciudat al vietii lor e insa faptul ca Allie isi face testele pentru boli venerice la fiecare 14 zile.

E clar ca aventuroasa in cuplu e Allie. Si desi a fi actrita pormo e jobul ei, e unul care ii place.

”Eu imi aleg partenerii. Imi iubesc munca. Sunt foarte fericita si binecuvantata ca am reusit sa-mi fac o cariera din ceea ce-mi place sa fac”, declara ea.

Prin viata ei au trecut mai ales barbati care nu fac parte din industrie, ”civili”, cum le spune ea. Mai mult, o vreme a fost casatorita cu un preot.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img