vineri, 29 martie, 2024

Cum faci cea mai buna cafea cu lapte. Ingredientul secret al specialistilor

Distribuie:

Publicat:

Cum faci cea mai buna cafea cu lapte. Ingredientul secret. Cafeaua cu lapte este un deliciu, pe care iti doresti sa-l savurezi in tihna, tu cu gandurile tale. Insa, pentru a te putea bucura de o licoare cu adevarat speciala, trebuie sa stii ca exista un ingredient secret pe care este musai sa-l adaugi in bautura ta preferata pentru o experienta incantatoare.

Ingrediente pentru cafeaua cu lapte
 

250 ml lapte
1 banana foarte coapta (ingredientul surpriza)
1 lingura de sirop de zahar sau miere organica

cuburi de gheata
250 ml cafea preparata la rece

Cum faci cea mai buna cafea cu lapte
 

Cum faci cea mai buna cafea cu lapte. Ingredientul secret. Mai intai, trebuie sa faci cafeaua preparata la rece, cu o zi inainte de a incerca reteta speciala de cafea cu lapte.  Pune intr-un borcan 100 g de cafea proaspat macinata.

Cum faci cea mai buna cafea cu lapte. Ingredientul secret. Toarna peste cafea 800 ml de apa, amesteca usor in compozitie si lasa cafeaua sa se faca timp de 18-24 de ore, lasand-o in frigider sau la temperatura camerei.

Cum faci cea mai buna cafea cu lapte. Ingredientul secret. Strecoara cafeaua printr-un tifon, pentru a extrage doar zeama, fara reziduuri solide.  Amesteca laptele, banana si siropul de zahar intr-un blender, pana obtii o compozitie foarte fina si omogena, circa 1 minut, scrie divahair.ro.

Cum faci cea mai buna cafea cu lapte. Ingredientul secret. Pune gheata in doua pahare mari, apoi imparte cafeaua rece intre cele doua pahare si toarna laptele cu banana peste aceasta, fara a amesteca. Aceasta reteta de cafea cu lapte este atat de buna, incat nu te vei mai indura sa revii la cafeaua clasica prea curand!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img