marți, 23 aprilie, 2024

Cum faci jumări crocante. Greşelile care trebuie evitate cand le găteşti

Distribuie:

Publicat:

 

În această perioadă, jumările sunt un preparat nelipsit de pe mesele românilor. Cele mai apreciate sunt cele crocante, bine rumenite. Cum facem să avem jumări de acest fel şi ce greşeli trebuie evitate, ne va spune bucătarul arădean Adrian Pop.

Folosind şorici cu puţină slănină, poţi face cele mai bune jumări de porc crocante. „Dacă dorim să avem jumările crocante trebuie să folosim doar şorici cu slănină. Trebuie evitat să folosim slănină cu puţină carne, deoarece, în acest caz, jumările ies puţin mai fragede. Oricum le dorim, jumările sunt simplu de preparat, iar rezultatul va fi unul apreciat”, spune bucătarul arădean.

Acesta explică faptul că nu sunt necesare multe ingrediente, reţeta pentru jumări crocante este uşor de preparat.

În această perioadă, jumările sunt un preparat nelipsit de pe mesele românilor. Cele mai apreciate sunt cele crocante, bine rumenite. Cum facem să avem jumări de acest fel şi ce greşeli trebuie evitate, ne va spune bucătarul arădean Adrian Pop.

Folosind şorici cu puţină slănină, poţi face cele mai bune jumări de porc crocante. „Dacă dorim să avem jumările crocante trebuie să folosim doar şorici cu slănină. Trebuie evitat să folosim slănină cu puţină carne, deoarece, în acest caz, jumările ies puţin mai fragede. Oricum le dorim, jumările sunt simplu de preparat, iar rezultatul va fi unul apreciat”, spune bucătarul arădean.

Acesta explică faptul că nu sunt necesare multe ingrediente, reţeta pentru jumări crocante este uşor de preparat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img