joi, 28 martie, 2024

Cum folosesti sucul de grapefruit pentru a topi tesutul adipos si detoxifia organismul

Distribuie:

Publicat:

Cercetarile realizate de catre Dr. Ken Fujioka de la Centrul de Cercetare Nutritie si Metabolism si din cadrul Clinicii Scripps din California au aratat ca oamenii pot sa scada in greutate mancand grapefruit sau band suc de grapefruit. Studiul a fost realizat pe parcursul a 12 saptamani la care au participat 100 de subiecti care au mancat exact ceea ce mancau ei in mod obisnuit si si-au marit putin timpul alocat exercitiilor fizice.

Subiectii au fost impartiti in 3 grupuri: primul trebuia sa bea circa 180 ml de suc de grapefruit inaintea meselor, al doilea grup trebuia sa manance jumatate de grapefruit inaintea meselor si ultimul grup nu a consumat deloc grapefruit. In medie, subiectii care au mancat sau au baut suc de grapefruit au slabit circa 1,8 kg, si multi dintre ei au slabit peste 4,5 kg. Grapefruit-ul contine o enzima care arde grasimile si ajuta la reducerea amidonului si zaharului din organism.

Bautura care topeste tesutul adipos si accelereaza slabirea
Ingrediente:
200 de ml de suc de grapefruit
2 lingurite de otet de mere
1 lingurita de miere
½ de lingurita de scortisoara
1-2 cm radacina de ghimbir rasa sau ½ de lingurita de pudra de ghimbir

Mod de preparare
Amestecati bine toate ingredientele pana cand veti obtine un amestec omogen!
Pentru o detoxifiere eficienta si o buna stimulare a metabolismului, beti aceasta bautura inainte de fiecare masa, timp de 2 saptamani, apoi faceti pauza doua.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img