vineri, 29 martie, 2024

Cum folosim seductia pe timpul verii

Distribuie:

Publicat:

S-a dovedit ca barbatul din zonele temperate, in timpul verii reactioneaza in alegerea partenerei prin instincte masculine mostenite de la omul primitiv, prin aprecierea acelor „semne” ale unei femei aprige, putenice. Spre exemplu, femeia a caror brate sau picioare goale sau partial descoperite se misca impulsiv, trezeste instinctul masculin al atractiei ancestrale, din vremea epocii de piatra, pentru alegerea celei mai adaptate pentru lupta, vanatoare sau protectie a copiilor. Preferinta pentru aceste atitudini si gesturi energice feminine difera insa in functie de temperamentul masculin.

Sangvinicii. Sunt atrasi in special de miscarile cat mai sigure pe sine a bratelor. Miscarile bratelor goale trebuie sa fie cat mai largi, incat sa puna in evidenta maretia feminina a mobilitatii umerilor. Zambetul scurt, usor distant, incitant, trebuie sa insoteasca orice miscare ce pune in evidenta miscarea umerilor, mai ales pe cea curajoasa, degajata, naturala, de impingere a sanilor in fata. Etologia (stiinta despre comportament) a dovedit ca gesturile de acest tip sunt considerate irezistibile pentru 80% dintre barbatii sangvinici, indiferent de rasa, etnie, cultura sau nivel de educatie. La fel de incitant pentru sangvinici este si gestul prompt de petrecere a picioarelor unul peste altul, chiar si cu o expunere minima a goliciunii coapselor.

Colericii. Vara sunt mai usor impresionati de miscari cat mai largi ale picioarelor. Atentia colericului este captata de apasarea, greutatea, puterea miscarii goliciunii coapselor. Jerell McLiffin a studiat 12 ani impactul acestor miscari ale coapselor feminine ca stimul erotic pentru diferite categorii de temperamente. Concluzia  sa este ca efectul miscarilor sigure si apasate ale picioarelor feminine impresioneaza barbatii colerici, in special in anotimpul verii sau cel secetos in zonele subtropicale. Aceste miscari „de tanc” ale coapselor partial dezgolite, asociate unei atitudini grave, ce alterneaza cu o atitudine copilaroasa a mimicii, creeaza un context irezistibil pentru colerici, daca este asigurat un mediu de conversatie optim, in care sunt eliminate inhibitiile si stresul.

Flegmaticii. Reactioneaza foarte activ vara la atitudini si gesturi feminine ce demasca formele sanilor sau cele ale genunchilor. Goliciunea bratelor si par?ial a picioarelor confera doar un factor de seductie de fond, nu foarte incitant in lipsa intimitatii. Insa, pe acest fundal, flegmaticul este foarte sensibil la impingerea in fata a sanilor prin miscari usor nesigure.  Ridicarea discreta a genunchilor, miscati natural prin ridicare si coborare cat mai fireasca creeaza fundalul necesar seducerii. Sunt reactivi la culoarea alba a costumului de baie, recomandata fiind o gestica mai putin energica a membrelor dar mai dinamica a bazinului si feselor.  

Melancolicii. Vara, sunt usor atrasi de miscari ale bazinului ce onduleaza talia punand-o in evidenta. Mersul energic ce poate evidentia miscarea rece, dinamica a bazinului, este cel mai important act gestic. Melancolicul este atras vara de autoatingerile zonelor corporale dezgolite, in special cele ale picioarelor si ale gatului. Alternarea miscarilor ferme cu cele senzuale trebuie asociate cu priviri timide si zambete lungi, fine si discrete. Prefera vestimentatia si costumele de baie de culoare neagra, in care pot fi remarcate miscarile contractiei muschilor si abdomenului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img