vineri, 29 martie, 2024

Cum i-a impresionat un cersetor roman pe politistii italieni. Totul a pornit de la un portofel gasit pe jos: “Am tot ce-mi trebuie”

Distribuie:

Publicat:

Un cersetor roman i-a impresionat pe politistii italieni dupa ce a venit la o sectie din localitatea Agropoli, provincia Salerno, pentru a returna un portofel gasit pe strada. In portofel, pe langa actele proprietarului erau si 605 de euro.

Povestea lui Balint Mihav, romanul fara casa care a returnat un portofel plin de bani a fost facuta publica pe Facebook si a impresionat mii de oameni. Intrebat de ce a dus portofelul la politie, omul a raspuns plin de modestie: "Am tot ce-mi trebuie!".

Proprietarul portofelului a fost gasit, fiindu-i returnat bunul. Barbatului, pe numele sau Fillipo Migliaro, nu i-a venit sa creada ca si-a recuperat in acest mod actele si banii si a promis ca-l va scoate pe roman la o pizza.

Romanii tin aproape in fiecare zi capul de afis al presei din Peninsula prin grozaviile pe care le fac, fie ca vorbim de scandaluri, furturi sau accidente. Cazul lui Balint ne spune multe despre umanitate si despre faptul ca nu poti judeca o natie dupa cateva uscaturi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img