vineri, 29 martie, 2024

Cum i-a raspuns Klaus Iohannis unui tanar la intrebarea de ce ar merita sa fie votat pentru un nou mandat: ‘Am pus Romania pe harta destul de sus’

Distribuie:

Publicat:

Klaus Iohannis și-a anunțat, oficial, candidatura pentru un nou mandat prezidențial! Acum, președintele spune că are destule argumente pentru care românii l-ar vota pentru încă 5 ani în fruntea României.

La o întâlnire cu tinerii, Iohannis a spus ce atuuri are și de ce ar merita să fie votat de către tineri.

”Nu e chiar lipsit de importanţă că sunt un politician proeuropean. Am reuşit să pun România pe harta europeană destul de sus. Acuma, unii încearcă să o tragă înapoi. Sunt un politician care este adeptul clar al valorilor euro-atlantice, al unei democraţii consolidate. Sunt pro-dezvoltare sustenabilă. Am dovedit în câteva rânduri în poziţii unde am fost că ştiu ce trebuie făcut, că ştiu cum trebuie făcut. Sunt un politician care ascultă ce are de spus alegătorul. Cred că am reuşit în câteva rânduri să vin cu iniţiative bune, să construiesc, cum în câteva rânduri am reuşit să opresc câteva prostii care erau pe cale să se întâmple şi cred că lumea a înţeles că sunt realmente un preşedinte care vrea să dezvolte România. Optimal ar fi fost ca în aceşti doi ani să fi existat şi un guvern care îşi doreşte cam aceleaşi lucruri pentru români. Eu sunt dispus să continui. Este o luptă permanentă, este o luptă care trebuie dusă şi cu multă răbdare, şi cu multă speranţă. Sunt argumente care l-ar face pe un tânăr să se gândească să mă realeagă.”, a spus Klaus Iohannis la o întâlnire cu tinerii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img