sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum incearca Gabi Cristea sa slabeasca dupa a doua nastere. Metoda i-a adus numai injurii de la oameni!

Distribuie:

Publicat:

Fosta vedeta tv a avut mereu o silueta plinuta, greutatea ei fluctuand mereu. Cel mai mult a slabit dupa divortul de Marcel Toader.

Cum incearca Gabi Cristea sa slabeasca dupa a doua nastere? Cu ceaiuri de slabit, dupa cum a marturisit chiar ea in cadrul unei emisiuni tv. In prezent, Gabi Cristea este in concediu maternal si se bucura de fiica ei, Thea Iris Selena. In prezent, familia Cristea-Clonda se afla in vacanta alaturi de fiicele lor.

Dar kg in plus, pe care le-a acumulat inca dinainte de sarcina cu Victoria, prima fiica a cuplului. Gabi Cristea s-a chinuit mereu sa faca un copil. Inca de pe vremea in care era casatorita cu Marcel Toader isi dorea sa fie mama.

Cum incearca Gabi Cristea sa slabeasca dupa a doua nastere

A urmat mai multe tratamente cu hormoni care nu i-au adus reusita dorita, dar au lasat-o pe Gabi Cristea cu kg in plus, nedorite. La fel s-a intamplat si dupa mariajul cu Tavi Clonda. Vedeta a vrut un copil si a inceput sa faca tratamente pentru fertilizare.

Acum, dupa ce are doua sarcini la activ si doua fete frumoase, Gabi Cristea vrea sa slabeasca. Vedeta inca alapteaza asa ca nu poate tine diete drastice. In schimb a decis sa consume ceaiuri pentru slabit. Din pacate, prietenii ei virtuali i-au ‘sarit in cap’ deoarece nu ar fi o solutie buna pentru un copil care inca suge la san.

Gabi Cristea are doua fiice frumoase

„Am grija sa beau multa apa, beau si niste ceaiuri de slabit foarte bune pentru digestie. Multi mi-au sarit in cap cand au auzit pentru ca eu alaptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectiva si mi-au zis ca este posibil sa fie putin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut insa nimic. Ma mosteneste! Pe mine nici cafeaua nu ma agita absolut deloc”, a declarat vedeta la o emisiune de televiziune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img